Feature film - Morteza & Lindsey

Ik hield van je, ik hou van je en ik zal ook altijd van jou blijven houden.

Eigenlijk de perfecte samenvatting van de meeste trouwfilms, de wens en belofte die ieder bruidspaar naar elkaar uitspreekt. En toch geniet ik altijd weer van de grote verschillen waarop die liefde uiting krijgt. Ieder bruidspaar en iedere bruiloft is weer compleet anders dan alle andere ervoor, en dat maakt het ook zo mooi om dit verhaal iedere keer te blijven vertellen. 

Bij Lindsey en Morteza vallen in eerste instantie de verschillen op, zelfs in de korte tijd dat ik ze mag kennen al. Het begint bij het uiterlijk: Zij blond en een lichte huid, hij zwart haar en een lekker kleurtje. Maar ook in de manier waarop ze praten, met elkaar omgaan en in het leven staan. Dan zijn er nog twee verschillende culturen waaruit ze komen, zij uit Nederland, hij uit Iran.

En toch zijn het juist de verschillen waarop ze elkaar aanvullen en elkaar verrijken. 

Het is een heel bijzondere film, in Perzisch, Nederlands en Engels. Het verhaal van twee mensen die duizenden kilometers uit elkaar zijn opgegroeid, en op een onwaarschijnlijke wijze bij elkaar zijn gekomen.


I loved you, I love you and I will always love you

'If war did ever anything good...' Said Morteza's sister; war scattered their family all over Europe. Morteza found a new home in the Netherlands, and met Lindsey. They fell in love.

In the summer of 2016 Lindsey and Morteza married in Holland. A beautiful love story of two different people and two different cultures coming together. Lindsey from the Netherlands and Morteza from Iran. Yet these two are made for each other.

make sure to use the English subs while watching the wedding film.

Bruidegom & Bruid:  Morteza Enajat & Lindsey Enajat- van der Sluis | Bruidsfotograaf: Wedding studios | Bruidsvideograaf: The Stories We Tell | Trouwlocatie: Kasteel Keukenhof | Bloemen: Monique Fleur | Trouwjurk: Unique Bridal Den Haag | Trouwpak: Roka
Getuigen Bruidegom: Hossein Ghaeminia, Nora Shokraneh Straumfors | Getuigen Bruid: Roald van der Sluis, Soraya Zinhagel.